Teija Bervokk | Massage / Träning & Kost
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Massage / Träning & Kost

MASSAGE / TRÄNING & KOST

Grunden är individens behov och massagebehandlingen anpassas efter det. Svensk klassisk massage, djupgående muskulär behandling, muskeltöjningar, triggerpunktsbehandling samt avslappningsmassage.

”Utgångspunkten i mina behandlingar är att du ska lära dig mer om din kropp och därigenom skapa positiva långsiktiga förändringar.
Som före detta elitidrottare inom flera grenar har jag en gedigen erfarenhet av rehabilitering samt funktionell träning.  Jag tror på att vår hjärna och kropp påverkar varandra och ser dess olika funktioner som en helhet. Därför är det viktigt att även ta hänsyn den mentala hälsan och dess påverkan till vår fysiska välmående.”

 

TILL FÖRETAG

MASSAGE PÅ ARBETSPLATS – Kontakta mig för mer information.

GRUPPTRÄNING – Kontakta mig för mer information.

FÖR FÖRETAG

Företagets största resurs är ofta de anställda och därför är det viktigt att värna om deras hälsa. Att investera i personalens hälsa är kostnadsbesparande på längre sikt och uppskattas högt.

Jag kan hjälpa ditt företag och personalen att må bättre samt inspirera till att komma igång med träning.

Gör som flera andra företag och anlita mig för att fylla på ny energi med massage, föreläsning och/eller ett träningspass som kommer att passa alla!

Jag erbjuder bland annat:

MASSAGE och/eller GRUPPTRÄNING

Jag kommer till er arbetsplats. Kontakta mig för mer information.

FÖRELÄSNINGAR OM HÄLSA, KOST OCH TRÄNING

Kontakta mig för mer information. 

  • 01 MASSAGE

  • 02 TRÄNING & KOST

  • 03 HEMMABESÖK

  • 04 FÖRÄNDRING

– 90, 60 eller 45 min. Varje behandling anpassas efter dina behov. Svensk klassisk massage, djupgående muskulär behandling, muskeltöjningar, triggerpunktbehandling eller avslappningsmassage.

– Individuellt anpassad träning tillsammans med mig. Vi har först ett konsultationsmöte, där vi går igenom dina mål och sen tillsammans tar vi fram strategin till hur du skall uppnå dina målsättningar. Kost kan vara en del av upplägget vid behov.

– Många har svårt att få tiden och räcka till allt. Jag erbjuder även hemmabesök med massage och/eller träning. Jag kommer till dig med allt som behövs för att kunna genomföra träning och/eller massage.

– Individuell sortering/coachning
Varje förändring börjar med oss själva. Livet förändras hela tiden och ibland sker dessa förändringar medvetet och ibland omedvetet. En del kan också uppleva att allting står stilla.

Jag hjälper dig att analysera och ”sätta fingret på” vad utmaningarna består av, vad som fungerar och inte fungerar. Det som fungerar tydliggörs och du får möjlighet till att hitta och undersöka olika alternativ till förbättringar för det som inte fungerar.

Ta kontakt med mig så berättar jag mer.

PRISEXEMPEL MASSAGE/ TRÄNING & KOST

90 min 1 500 SEK

60 min 1 000 SEK

45 min   750 SEK

Arbetslösa, sjukskrivna och studenter har 30 % rabatt mot intyg.